Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zaPawiowany telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc tak była mocno zakraPiana imPreza i ktoś zbełtał mi się na sPodnie zalewając telefon, Padły 2 guziki na klawirze P i enter, Pisze P wstawiając buźke, Pytanie brzmi ile by kosztowało czyszczenie x10 mini Pro i czy wgl warto ? Jeszcze cos z softem się stało, jak dostaje wiadomości mam je tylko na Pasku ale nie mam w skrzynce, gg nie może się zalogować, nie da się Pobrac aPPek, niedługo zmieniam x10 na cuś innego , więc nw czy oPlacalna będzie naPrawa.

1.jpg

Opublikowano

zalezy jaki koszt naprawy, telefon zadna rewelacja mi tam by nie bylo go szkoda, poczekaj do wymiany ale dowiedz sie tez ile bd to wszystko kosztowac

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

No już jestem po wymianie dziś rano przyjechał nowy young :) no dobra ale mniejsza, wiesz zawsze te 150-200zł do przodu za taki telefonik, ktoś orientuje się ile kosztuje czyszczenie takiego fona ?

1.jpg

Opublikowano

nie wiem, zgadaj sie z jakims ziomkiem ktory sie zajmuje takimi sprawami:)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...